...WELCOME TO MY BLOG...^___*

First Giveaway by Nasriz Fardisza...


>ENTRI MELEKAT<
**UPDATE**


alhamdulillah.... akhirnya GA ni dpt jugak dijalankan...malas bnyk citer jom baca syarat2 utk GA ni...korg2 semua kena patuhi syarat2 ni sbb dgn adanye diorg2 ni semua maka GA ni dpt berlangsung...





Syarat-syarat:

1. Warganegara malaysia

2. Mempunyai blog dan facebook

3. Mesti FOLLOW blog saya ni (wajib)

4. LIKE page saya...(wajib)

5. Wajib FOLLOW, LIKE ,TWITTER sponsor2 (akan diperiksa)

6. Copy dan pastekan banner di atas dan letakkan kat blog korang..pastikan backlinkkan ke entri ni

7. Buat satu entri "First Giveaway by Nasriz Fardisza" ikut kreativiti korang

8. Tag 3 org rakan korang dan pastikan diorg tahu

9. Tinggalkn link entri korg dgn id Facebook kat kotak komen entri ni sahaja...tidak dibenarkan tinggalkan link kat tempat2 lain



dah tahu syarat2nya kan...jadi jom tgk tugasan yg korg kena lakukan...tolonglah lakukan dgn ikhlas dan jujur...


FACEBOOK



FOLLOW BLOG




TWITTER  **bagi yg ada





KLIK ** pastikan tunggu sehingga habis loading...sgt2 memerlukan kejujuran

SINI   I   SINI   I SINI



LAIN - LAIN

1. Wajib masukkan blog Poruman ke dalam bloglist anda...akan diperiksa sehingga tarikh tamat GA...

2. Tekan G+ kat blog Wany

3. Sila LIKE gambar2 ni... PINK , PINK , PINK , PINK , PINK , PINK  (akan diperiksa)

4. Add sini...FaYun

NOTE 

1. Tarikh GA ni berlangsung dari: **(telah diubah ke tarikh di bwh)

01/02/2013 sehingga 03/03/2013

2. Pengumuman pemenang akan diumumkan dalam seminggu selepas tarikh tamat GA...

3. Senarai nama peserta akan sentiasa diupdate bg korg blogwalking

4. Peserta yang ikut semua syarat2 shj yg akan dipilih

5. Jika peserta tidak mencapai 180 org maka GA ni akan terbatal







>>PESERTA<<



p/s : susah ke syarat2 ni...senang jekan..tekan2 jer...bg sesiapa yg rajin dialah yg paling untung...kalau nk jd org yg untung joinlah GA ni...hadiah bernilai hampir RM300 boleh jadi milik anda tau...

** kalau ada sebarang soalan yg x faham boleh tanye saya komen di bawah / ask.fm kt sidebar...

** syarat2 dan senarai hadiah telah diupdate bg memudahkan korang semua join.

Baucer utk peserta segmen : 'I want that necklace from Sarang Hamnida Collection'



disebabkan byk kekeliruan jd disini sy nk bg tahu kepada semua yg join segmen tu...

korg boleh claim baucer ni dgn sy..

pm kat fb dan bg tahu id facebook korg...

dan baucer ni terhad utk pembelian baju shj...item2 lain x boleh ye...

hrp malum utk semua...hrp tiada kekeliruan lagi...

silap sy sbb x inform awal2...

sini kalau nk tgk nama korg ada ke x --> arkibku





p/s : my mistake...sori... ^___*

Review Blog Bertuah : Cik Lady



cik lady nama diberi...cewah....poyo je aku ni...ok review blog bersambung lg...kali ni cik lady punye blog...aku ni mmg pantang sgt tgk blog yg comel2...geram tau...huhuhuu...tuan tanah x dpt nk tunjuklah sbb xde profil die...jom tgk blognya yg comel...


comel tak??

REVIEW BLOG :

" blog ni ada menyediakan tutorial yg berguna utk blogger2...simple dan cepat loading je....x byk gadget sgt pn blog ni stori x byk...x dpt kenal pasti sama ada ni blogger baru / lama...yg lain2 ok...iklan tiada... " 

p/s : simple je... ^___^